Convert Word docx to doc

Convert Word docx to doc voor Web Apps

Nooit meer last van verkeerde tekstformaten

Convert Word docx to doc is een gratis webapplicatie waarmee je docx-bestanden omzet naar doc-formaat. Gebruik je Microsoft Office 2003 of ouder, dan slaat Word automatisch de documenten op in doc. Sturen mensen jou docx-documenten (Word 2007 of...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel en eenvoudig

TEGEN

  • Niet gevonden

Uitmuntend
8

Convert Word docx to doc is een gratis webapplicatie waarmee je docx-bestanden omzet naar doc-formaat. Gebruik je Microsoft Office 2003 of ouder, dan slaat Word automatisch de documenten op in doc. Sturen mensen jou docx-documenten (Word 2007 of nieuwer) dan lukt het je niet deze te openen in Word. Daar komt echter verandering in.

Je uploadt in Convert Word docx to doc het niet te openen bestand en klikt op 'convert'. Je krijgt dan een webadres waar je de file in het voor jouw tekstverwerker te begrijpen formaat downloadt. Dit alles gebeurt in rap tempo dus je leest de inhoud binnen de kortste keren.

Het maakt niet langer uit dat je een andere versie van Microsoft Word gebruikt dan je vrienden. Met Convert Word docx to doc converteer je eventuele probleemdocumenten eenvoudig en snel naar het juiste formaat.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor web-apps

Convert Word docx to doc

Naar de site

Convert Word docx to doc

Beoordelingen about Convert Word docx to doc

Promotie×